Om Seconds.se

Detta är en sida om rymden, teknik och allt där omkring. Jag har ända från barnsben haft ett otroligt stort intresse av allt som har att göra med rymden att göra och framför allt kring Nasas framsteg inom rymdteknologin. Tillsammans med detta intresse kommer ju intresset för teknik ganska självklart och jag började tidigt med datorer. Men det kommer även komma en hel del blogginlägg om allt annat mellan rymden och jord.

Tanken är att innehållet skall växa och bli en stor källa för information om människans framsteg inom rymdteknologin med tiden. Jag mottager gärna hjälp med information som har med rymden att göra så som du vill skriva ett inlägg om någonting som är rymdrelaterat så tveka inte att kontakta mig.

Jag är en obotlig Star Trek nörd eller Trekkie för dom som är smittade, egentligen är jag nörd kring allt som har med Sci-Fi att göra. Jag sparar på allt som har med Star Trek att göra med en förkärlek för TNG Serien.

Skicka mig gärna ett meddelande via kontaktsidan om du vill bidra med något eller bara är en rymdnörd som jag.

MVH

Missioncontrol på Seconds.se